Betrokken vanaf het begin

bouw / advies

|

Hebt u een bouwproject?

Met onze jarenlange bouwervaring kunnen wij u het beste van dienst zijn als u ons er vanaf het prille begin bij betrekt


Het gebeurt regelmatig dat bij het eerste overleg blijkt dat het plan nog niet volledig is uitgekristalliseerd. Dat er andere oplossingen zijn om hetzelfde doel te bereiken. Dat u bijvoorbeeld ruimte wilt winnen door een stuk aan te bouwen, terwijl u beter kunt doorbreken. Of dat werkzaamheden die u over een aantal jaren wilde uitsmeren net zo goed (en goedkoper) in één keer gedaan kunnen worden. Een goed gesprek vooraf maakt het helder en voorkomt dat u kansen laat liggen.

Goed overleg is hét fundament


Als u ons vraagt wat onze belangrijkste expertise is, denken wij niet in eerste instantie aan metselen of timmeren, maar aan luisteren. Voordat we ook maar één beslissing nemen, bespreken we uitgebreid uw wensen. Hoe wilt u wonen? Wat mist u nog? Wat zijn uw toekomstplannen op langere termijn? Wij zijn dan wel aannemers, wij houden niet van aannames. We willen echt doorgronden waar u gelukkig van wordt, zodat we daarop onze voorstellen kunnen baseren. Pas na grondig overleg krijgt het project zijn vorm, zodat we doelgericht toe kunnen werken naar een optimaal eindresultaat.

Elk project is
óns project


Een verbouwing of uitbouw is voor u een flinke investering. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. U moet er nog vele jaren van kunnen genieten. Zo voelen wij het ook. We pakken elk project aan alsof het ons eigen huis of bedrijfspand betreft. Het moet zo solide en mooi mogelijk worden, zodat u als klant echt 100% blij en tevreden bent met het resultaat. Als het af is, is het ook echt helemaal naar wens. En dat blijft zo, ook na maanden. Dat beloven wij u, en dat maken we waar.

Zorgeloos project

Wanneer beginnen we?


U zult allicht meerdere offertes aanvragen. Dan zult u merken dat wij niet per se de allergoedkoopste zijn. Maar met een keuze voor Gelderse Bouwmeesters bent u wél verzekerd van een betrouwbare, eerlijke en sympathieke partner die uw belang voorop stelt voor een zorgeloos en vlekkeloos project en een perfect resultaat. Laten we binnenkort gewoon eens vrijblijvend kennismaken, we vertellen u graag meer! Bel 0488 - 727 081 of e-mail ons.

Benieuwd naar onze expertise?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan