Wij zijn de Gelderse

Bouwmeesters

|

plezier in bouwen sinds 2006

De Gelderse Bouwmeesters werken aan opdrachten in Gelderland, de Veluwe, Arnhem, Nijmegen en de rest van Nederland


Het bedrijf is opgericht door Sander Polman. Na een tienjarige loopbaan als allround bouwondernemer is Sander zich steeds meer gaan toeleggen op begeleiding van klanten bij het inplannen en (laten) uitvoeren van bouwwerken. Zijn eenmansbedrijf met de toepasselijke naam 'Bouwmeester Sander' is sinds 2006 uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf. En met heel veel succesvol afgeronde projecten achter de rug. Na 15 jaar groei was het tijd voor een naam die beter past bij de aard van het huidige bedrijf. Sinds mei 2021 heet de onderneming dan ook Gelderse Bouwmeesters.

Bouwen aan plezierige relaties


Wij werken met plezier voor ons geld, maar realiseren ons terdege dat je van geld verdienen alleen niet per se gelukkig wordt. Waar we wél blij van worden, is het contact met tevreden klanten. Niets zo mooi als een klant die ook na maanden nog glundert over de kwaliteit van het geleverde werk. Daarom kiezen wij altijd voor de beste oplossingen en proberen we nergens hoekjes af te steken. We doen het goed, of we doen het niet. En mochten we daardoor soms eens een opdracht mislopen omdat iemand anders het goedkoper denkt te kunnen... tja, dat moet dan maar.

Wij zijn Bouwmeesters

AangenaamPolman

Bouwmeester / eigenaarPolman

managementRoseboom

Bouwmeester / projectleiderPolman

Bouwmeester

Kennismaken met de bouwmeesters?

Bel 0488 - 727 081

Ons team is altijd bereid om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ook uw project voeren we met veel liefde naar een succesvol resultaat. Dat begint met een eerste kennismaking. Neemt u contact met ons op? Bel of e-mail ons.