De Gelderse

werkwijze

|

Bijzonder in betrokkenheid

Bij het begeleiden van bouwprojecten nemen we u zo veel werk uit handen als u wilt. Van ontwerp en vergunning tot uitvoering en stoffering: Gelderse Bouwmeesters.


Het bijzondere van Gelderse Bouwmeesters is onze betrokkenheid. We staan naast u in alle facetten van het project. We denken mee over de beste manier om uw woonwensen te realiseren en verzorgen desgewenst het complete traject:

Plannen tekenen en wensprogramma opstellen

Het eventueel inschakelen van
een architect

Desgewenst een bouwvergunning regelen

Uitvoering van grondwerk tot dakdekken

Het vinden en begeleiden van interieurbouwers

Keukens of inbouwkasten (laten) bouwen

Vloeren en tegelen, behang- en schilderwerk

Stoffering met tapijt, gordijnen en/of lamellen

Wij zorgen dat
​​​​​​​u het krijgt


Wij kunnen dit allemaal voor u regelen, of alleen een deel van
deze stappen voor onze rekening nemen. Maar in principe
hoeft u dus alleen nog maar te bedenken wát u wilt.
Wij zorgen dat u het krijgt.

Persoonlijke begeleiding


Uw complete verbouwing uit handen geven is zowel rustgevend als ook een beetje eng. Toch krijgt u geen moment het gevoel dat u de controle kwijt bent. Sander Polman is gedurende het totale project uw betrouwbare adviseur, samen met zijn collega's op kantoor, die van alles perfect op de hoogte zijn. Het is een proces zonder verrassingen. Of, beter nog, met alleen maar positieve verassingen.

Laat u overtuigen

Bel 0488 - 727 081

Een bouwproject uitbesteden vraagt om een grote dosis vertrouwen. Er moet een 'klik' zijn met uw projectcoördinator. Wij stellen daarom voor dat we beginnen met een kennismakingsgesprek. Sander komt graag eens bij u langs. Maar dan moet u nu wel zelf het initiatief nemen. Neemt u contact met ons op? Bel of e-mail ons.