Bouwmeesters

Dit doen we

|

U vraagt, wij (ver)bouwen

Van grote opdrachten tot kleinere klussen, uw bouwproject is bij ons in goede handenWilt u uw huis uitbreiden, een jaren ‘30 woning renoveren, een bestaand gebouw transformeren tot woning of uw woning ingrijpend verbouwen? Vertrouw op onze ervaren bouwers voor elk verbouwproject. Grote of kleine projecten - fundering, metselwerk, dakconstructie, sanitair, keukens, schilderwerk - als veelzijdige aannemer nemen wij het met plezier voor onze rekening.


Sterk team bouwers én bouwtechnisch adviseurs


Natuurlijk hebben we verstand van ons vak. Of het nu het maken van bouwtekeningen is, het slaan van een fundering of het strak monteren van een lichtkoepel… als het gaat om vakwerk staan we ons mannetje. Maar minstens zo belangrijk is onze betrokkenheid, de zorgvuldige en omgevingsvriendelijke manier van werken, de sociale vaardigheden van onze vakmensen en natuurlijk de actieve ondersteuning en advisering van de mensen op kantoor. Bij Gelderse Bouwmeesters is altijd iemand bereid om naar u te luisteren, mee te denken en te adviseren over de beste oplossing. U krijgt wat u wenst, maar we vertellen u ook wat er allemaal nog méér kan, met natuurlijk steeds een scherp oog op het beschikbare budget.


Slim uitbouwen met
een dakopbouw


Wilt u echt slim uitbouwen? Wij zijn specialisten in het optoppen/uitbouwen van woningen. Laat Gelderse Bouwmeesters een extra verdieping op uw huis bouwen voor meer woonruimte. Zo kunt u slim uitbouwen en hoeft u niet in te leveren op uw buitenruimte! En er zijn meer voordelen aan het optoppen...

Elk project is
óns project


Een verbouwing of uitbouw is voor u een flinke investering. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. U moet er nog vele jaren van kunnen genieten. Zo voelen wij het ook. We pakken elk project aan alsof het ons eigen huis of bedrijfspand betreft. Het moet zo solide en mooi mogelijk worden, zodat u als klant echt 100% blij en tevreden bent met het resultaat. Als het af is, is het ook echt helemaal naar wens. En dat blijft zo, ook na maanden. Dat beloven wij u, en dat maken we waar.

Complexe projectenDe laatste jaren hebben we een aantal ingrijpende projecten afgerond, waaruit blijkt dat we niet stoppen bij de aanbouw van een veranda. Denk aan het omtoveren van een oude boerenschuur in meerdere compleet ingerichte appartementen, of de renovatie van het pand Boom en Vrucht, met naast nieuwe appartementen ook kantoren en een showroom. Samen met onze ZZP’ers ondanks het hoge afwerkingsniveau toch netjes op tijd afgerond. Projecten die smaken naar méér!

Levensloopbestendig bouwen

​​​​​​Een woning aanpassen voor ouderen of invaliden is meer dan wat extra handgrepen en opstapjes toevoegen of drempels verwijderen. Zo moet je met een rolstoel ook probleemloos de draai in de badkamer kunnen maken om onder de douche op een zitje te kunnen schuiven. Als betrokken bouwers vinden wij dat een levensloopbestendige woning ook écht bestand moet zijn tegen alles wat op ons levenspad komt. Wilt u hier meer over weten? We gaan hier graag met u over in gesprek. Waarbij het fijn is om te weten dat wij het volledige bouwproject kunnen uitvoeren met eigen vakmensen. U vertelt ons wat uw wensen en behoeften zijn, wij geven u gedegen advies en realiseren vervolgens ook uw complete levensloopbestendige woning. Van A tot Z. Met volle aandacht en zorg.

Zorgeloos project

Wanneer beginnen we?


U zult allicht meerdere offertes aanvragen. Dan zult u merken dat wij niet per se de allergoedkoopste zijn. Maar met een keuze voor Gelderse Bouwmeesters bent u wél verzekerd van een betrouwbare, eerlijke en sympathieke partner die uw belang voorop stelt voor een zorgeloos en vlekkeloos project en het best haalbare resultaat. Laten we binnenkort gewoon eens vrijblijvend kennismaken, we vertellen u graag meer! Bel 0488 - 727 081 of e-mail ons.

RI&E

Welzijn en veiligheid


Wij hechten grote waarde aan het welzijn en de veiligheid van ons team
en voldoen dan ook aan de RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) normen.
Wij hebben als organisatie alle arbeidsrisico's in kaart gebracht en
deze risicofactoren weggenomen of geminimaliseerd. Heeft u vragen
over onze aanpak omtrent veiligheid? We beantwoorden ze graag!

Wat kunnen wij voor u doen?

Vraag een vrijblijvend
adviesgesprek aan

Wilt u iets laten bouwen, verbouwen, uitbouwen, aanbouwen of renoveren? Neem contact op met Sander Polman van Gelderse Bouwmeesters voor een vrijblijvende kennismaking en een heldere offerte.