Bouwmeesters

Dit doen we

|

Uw bouwproject in goede handen

Van fundering tot robuust metselwerk en schilderwerk en van solide dakconstructies tot installatie van sanitair en keukens


Wilt u een huis uitbouwen, een jaren 30 huis renoveren, een garage, boerderij of schuur verbouwen tot woning, een woning ingrijpend verbouwen of zelfs een geheel nieuw pand laten bouwen? Uw verbouwproject is in goede handen bij onze vakkundige bouwers. Van het leggen van de fundering en opbouwen van robuust metselwerk, via een solide dakconstructie tot en met de installatie van sanitair en keukens en het schilderwerk… als veelzijdige aannemer bouwen en regelen wij het met ontzettend veel plezier, aandacht voor detail en een luisterend oor voor uw wensen.

Sterk team bouwers én bouwtechnisch adviseurs


Als je onze klanten vraagt wat ze het meeste waarderen van aannemingsbedrijf Gelders Bouwmeesters hebben ze het zelden over de slimme bouwtechnische oplossingen van de timmerman of dat de muren zo keurig loodrecht gemetseld zijn. Dat hoort er gewoon bij. Wat ze wél noemen, is onze betrokkenheid, de zorgvuldige en omgevingsvriendelijke manier van werken, de sociale vaardigheden van onze vakmensen en natuurlijk de betrokken ondersteuning en advisering van de mensen op kantoor. Bij Gelders Bouwmeesters is altijd iemand bereid om naar u te luisteren, mee te denken en te adviseren over de beste oplossing voor elke bouwopdracht. U krijgt wat u wenst, maar we adviseren u ook wat er allemaal nog méér kan, met natuurlijk steeds een scherp oog op het beschikbare budget.

Elk project is
óns project


Een verbouwing of uitbouw is voor u een flinke investering. Niet alleen financieel, maar ook emotioneel. U moet er nog vele jaren van kunnen genieten. Zo voelen wij het ook. We pakken elk project aan alsof het ons eigen huis of bedrijfspand betreft. Het moet zo solide en mooi mogelijk worden, zodat u als klant echt 100% blij en tevreden bent met het resultaat. Als het af is, is het ook echt helemaal naar wens. En dat blijft zo, ook na maanden. Dat beloven wij u, en dat maken we waar.

Wij bouwen om mensen
gelukkig te maken


Directeur Sander Polman heeft goed nagedacht over wat voor hem het bouwen aantrekkelijk maakt en wat voor opdrachten hij graag tot zich ziet komen. Hij zegt hierover: “Mijn ouders deden vroeger altijd veel aan pleegzorg. Als je ziet hoe mensen daarvan opknappen, dan neem je daar toch wat van mee. Ik voel zelf ook de behoefte om te zorgen. Het klinkt misschien een beetje soft, maar mijn drijfveer is echt om iets moois neer te zetten, mensen gelukkig te maken. Een luxe woning bouwen voor iemand met onbeperkt budget...is mooi. Maar ik heb liever een bouwklus met échte impact op iemands leven, zoals het levensloopbestendig maken van een woning of een uitbouw maken voor een familielid met lichamelijke beperkingen.

Maar ook de renovatie van een monument of het met respect verbouwen van een boerderij of bewoonbaar maken van een schuur zijn mooie opdrachten. Als puntje bij paaltje komt, werk ik het liefst voor mensen die de investering in ons werk als belangrijke beslissing in hun leven zien. Dan kan ik me écht betrokken voelen. En ik weet zeker dat ons team er ook zo over denkt. Wat we ook bouwen, we bouwen het samen en we bouwen het goed. Met passie voor het vak”.

Zorgeloos project

Wanneer beginnen we?


U zult allicht meerdere offertes aanvragen. Dan zult u merken dat wij niet per se de allergoedkoopste zijn. Maar met een keuze voor Gelderse Bouwmeesters bent u wél verzekerd van een betrouwbare, eerlijke en sympathieke partner die uw belang voorop stelt voor een zorgeloos en vlekkeloos project en een perfect resultaat. Laten we binnenkort gewoon eens vrijblijvend kennismaken, we vertellen u graag meer! Bel 0488 - 727 081 of e-mail ons.

RI&E

Welzijn en veiligheid


Wij hechten grote waarde aan het welzijn en de veiligheid van ons team
en voldoen dan ook aan de RI&E (risico-inventarisatie en evaluatie) normen.
Wij hebben als organisatie alle arbeidsrisico's in kaart gebracht en
deze risicofactoren weggenomen of geminimaliseerd. Heeft u vragen
over onze aanpak omtrent veiligheid? We beantwoorden ze graag!

Benieuwd naar onze expertise?

Vraag een vrijblijvend
​​​​​​​adviesgesprek aan

Benieuwd naar ons gratis inspiratiemagazine?