renovatie woonboerderij

in de betuwe

|

woonboerderij - De Torenburg

De authentieke details zorgen samen met de gerenoveerde ruimtes voor een prachtig contrast


Deze oude boerderij met prachtige details is grondig gerenoveerd, verstevigd en duurzaam gemaakt voor de toekomst. Hierbij is met natuurlijke materialen en kleuren gewerkt, zodat de authentieke sfeer wordt versterkt.In de achtergevel is een prachtig rond getoogd kozijn met openslaande deuren aangebracht. Dit geeft een schitterende lichtinval en zicht op achterliggende landerijen.Renovatie verdieping achterhuis

We hebben samen met de opdrachtgever gekozen voor een praktische, ruime indeling met douche, toilet, inloopkast en cv-ruimte, met aansluitend hierop een riante badkamer en slaapkamer. De strakke afwerking geeft een prachtig contrast met de oude balkenconstructie. Echt een heerlijk gevoel van comfort en luxe!

Met respect voor de authentieke bouwstijl

Wat deze gerenoveerde woonboerderij zo mooi maakt, zijn de hoge zolder, authentieke spanten en oude details. In de achtergevel is een rond getoogd kozijn met openslaande deuren aangebracht. Dit geeft een schitterende lichtinval en zicht op achterliggende landerijen. Gelderse Bouwmeesters heeft ervoor gezorgd dat de oude en nieuwe stijlen elkaar prachtig versterken.

Benieuwd wat uw project zou kosten?

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan