Aanbouw hoekwoning

Zetten​​​​​​​

|

Optimaal je ruimte benutten

Je woning uitbouwen, maar toch de ruimte in je achtertuin behouden?
Dat kan door eenvoudig naar
​​​​​​​de zijkant uit te wijken.


Wat de verbouwing van deze hoekwoning zo bijzonder maakt is dat de woning ook aan de hoek is uitgebouwd. Hierdoor moest de hele hoekconstructie opgevangen worden.
Een uitbouw waarbij dus heel specifiek rekening gehouden moest worden met
de constructie van de bestaande woning!


Omdat er aan de zijkant van het huis een stuk ongebruikte tuin lag is er bij deze verbouwing voor gekozen om de aanbouw niet naar achteren maar naar de zijkant uit te breiden. De woning is dus verbreed. Na de verbouwing wordt de leefruimte binnen optimaal benut en buiten blijft er nog genoeg tuin over om heerlijk buiten te zitten.


Aan de hele achterzijde is een kunststof schuifpui geplaatst met in het dak van de aanbouw een lichtstraat zodat er optimaal daglicht binnen komt. Door middel van zonwering is de binnentemperatuur te regelen. Daarnaast is deze
woning voorzien van een nieuwe toilet en badkamer.'tevreden met
Het bouwproces
en het resultaat
van de verbouwing!'


Fam. Tijssen

U zult allicht meerdere
offertes aanvragen


Dan zult u merken dat wij niet per se de allergoedkoopste zijn. Maar met een keuze voor Gelderse Bouwmeesters bent u wél verzekerd van een betrouwbare, eerlijke en sympathieke partner die uw belang voorop stelt voor een zorgeloos en vlekkeloos project en een perfect resultaat. Wilt u eens vrijblijvend kennis maken? Neem contact met ons op! Bel 0488 - 727 081 of e-mail ons.